Делян Пеевски ме бухалкаше

20861
Делян Пеевски ме бухалкаше
Снимка: БГНЕС

Вече не съм приятел на Делян Пеевски. През миналата година с медиите си той ме „бухалкаше”, заяви „новият” политик Николай Бареков пред Нова телевизия в коментар за отношенията си с депутата от 42-рото Народно събрание.

Популизмът не нищо лошо. Популизмът е да си близко до народа си. Аз го прилагам в предизборната си кампания. А пропаганда е начинът, по който медиите създават образи в България, продължи Бареков. Но минути по-късно заяви, че най-популисткото и неизпълнимо обещание било това на ГЕРБ да санират жилищата на хората – все едно това е най-важното, коментира Бареков пред Нова телевизия.

Бюджетът беше сбъркан нарочно

"Бюджетът беше сбъркан нарочно, което прави неговата актуализация още по-необходима, защото истината за цифрите в държавата не бяха ка...

При т.нар. протести ме обиждаха с „Капут”, „Дудук” и т.н., защото обърках сметките на много хора, продължи Бареков. И не обърна много внимание на въпроса дали не се получава така, защото си сменя много често и диаметрално мнението, а след това се извинява (бел. ред. – както се извини на президента Росен Плевнелиев).

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com