Който ме познава, знае че съм неуправляем

23316
Който ме познава, знае че съм неуправляем
Снимка: БГНЕС

Така Бойко Борисов коментира пред парламента дали някой друг, а не той, дърпа конците в държавата.

"Ако не беше минал плоският данък, отдавна вие, колеги, щяхте да сте си по родните домове. Една година бях разследван – от фаянса, от плочките ми, улуците ми разглобиха, за да видят от какво са направени, дърветата, които баща ми е садил, провериха. Единствената ми грижа беше тази част от залата (бел. ред. – Реформаторският блок, Патриотичният фронт и АБВ) да бъде спокойна, че няма ченгеджийски номера – лиана, маймуни, галерии. Оттук нататък моля всички, които ни подкрепят, нека да присъстват в пленарната зала. Това е нестабилността на правителството – когато се броите за по един глас", обясни Борисов.

Стиснал ли е Дидко орехчетата на Бате?

С този многозначителен коментар блогърът Асен Генов, който е едно от лицата на "Протестна мрежа" в коментар за оставката на вътрешния м...

Същевременно лидерът на ДСБ Радан Кънев призна, че също би си дал оставката, ако Дирекция "Правна" на Министерския съвет му даде становище за Лазаров и Писанчев като това, което даде на Веселин Вучков. В становището се казва, че процедура за смяната на Лазаров и Писанчев не може да бъде стартирана, защото няма преходна разпоредба след промените в Закона за МВР конкретно за хората, заемащи в момента на влизане в сила на текстовете постовете "главен секретар на МВР", "председател на ДАНС" и "председател на ДАТО". Ако и на мен ми беше дадено такова становище, щях да го скъсам пред шефа на дирекцията и да му кажа да си изяде дипломата, а след това да подам оставка, каза лидерът на ДСБ пред Нова телевизия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com