Може да те пазят от лъжесвидетелстване за Костинброд, Николай

19205
Може да те пазят от лъжесвидетелстване за Костинброд, Николай
Снимка: БГНЕС

На въпрос в предаването на Люба Кулезич по Нова телевизия как Николай Бареков е получил информацията за Костинброд, залязващият политик отвърна, че получил данни от две места и разбрал, че всичко е истина. Учуден съм, че не бях викан като свидетел по делото, заяви Бареков. Може би те пазят от лъжесвидетелстване, каза Кулезич.

Припомняме, че на първа инстанция по случая "Костинброд" бившият секретар на Министерския съвет Росен Желязков беше оправдан в престъпление по служба - занижен контрол върху върху дейността на служителите от администрацията към МС по отношение на изработката и доставката на 8 343 000 броя бюлетини за гласуване.

Политиците в България се делят на такива, които са за затвора и такива, които задължително трябва да са в затвора

Това заяви бившият председател на Народното събрание Огнян Герджиков в предаването "Панорама". Герджиков говори по вечната тема за кору...

Трогната съм от тази безкористност - така Люба Кулезич иронично коментира твърдението на Бареков, че Нешка Робева е правила спектакли за протестите през февруари без самият Бареков да ѝ е плащано.

По думите на Бареков споразумението между „България без цензура” и „Лидер” е било на база, че Христо Ковачки не искал да участва в политиката, а искал по-голяма партия да асимилира „Лидер”. След това обаче г-н Ковачки си смени мнението и тръгна да сяда на политическата маса, обясни Бареков. И настоя - заплашил е статуквото, затова така "са го изритали". Разбрах какво казваш, не разбрах какво мислиш, завърши Кулезич.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Цитати

В България има много "полезни идиоти" за Русия
В България има много "полезни идиоти" за Русия

В България има много "полезни идиоти" за Русия. Това каза разследващият журналист Христо Грозев в интервю за БНТ. Поводът за думите му е, че в страната...