Правосъдният министър Христо Иванов е нарушител-рецидивист

44634
Правосъдният министър Христо Иванов е нарушител-рецидивист

С тези думи журналистът Сашо Диков обрисува Иванов, визирайки спрените му адвокатски права заради системно неплащане на членски внос към Софийска адвокатска колегия.

Диков обвини Протестна мрежа, че бранят правосъдния министър Христо Иванов, който освен, че не си плащал таксите като адвокат, но и тайно отишъл в Брюксел, без да обясни защо. Лицето на "Протестна мрежа" Асен Генов отвърна, че причината е лична - Иванов е искал да посети бременната си съпруга, която работи в Брюксел.

Ако ГЕРБ влезе във властта, ще има 10 зам.-министри мюсюлмани.

Това обеща на турското малцинство лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов при посещението си в джебелско село. Изказването му бе посрещнато скепт...

Диков нарече правосъдния министър и служебния премиер Георги Близнашки "мишки", понеже се огънали и не назначили Аглика Адамова за зам.-министър, след като тя била качествен магистрат. Двамата обаче се поддали на медийния натиск по очернянето й заради баща й.

Сашо Диков нападна и президента. „На Плевнелиев съм му фен, фен съм и на Протестна мрежа. Но защо се мълчи за назначението на Ваньо Танов? За какъв морал ще ми говори Плевнелиев след назначението на Танов. Да не говорим, че е ченге от ДС“, изригна журналистът.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com