Съветът на старейшините на ГЕРБ нищо не решава - решава една глава

16137
Съветът на старейшините на ГЕРБ нищо не решава - решава една глава
Снимка: БГНЕС

Така социологът Кольо Колев от "Медиана" коментира днешната среща на отговорните фигури на ГЕРБ в 12:00 часа в централата на партията. Всички срещи с другите партии бяха опит да се демонстрира национална отговорност. Сега Борисов трябва да избере дали да прави правителство, т.е. да поеме отговорност и да дели властта или да не прави правителство т.е. да прехвърли отговорността на други, заяви социологът пред Нова телевизия.

Ще се случи това, което реши Борисов, а не "колективният ум" на ГЕРБ. ГЕРБ е партия с предкулисие - ако лидерът е намръщен и останалите са намръщени, добави журналистът Иво Инджев.

Как ще забраняваме на ромите да се съвкупляват?

Така лидерът на НФСБ Валери Симеонов коментира думите на Константин Гаров, който е част от партията на Симеонов. Преди време Гаров казв...

По повод случая "Анна Баракова" Колев каза, че вината е и на избирателите, които не били толкова образовани и начетени, че да знаят кого избират.

Интересен факт е, че социологическа агенция „Медиана” и собственикът ѝ Кольо Колев присъстват в книгата на професор Емил Хорозов „Проектният бизнес и ограбването на науката. Наръчник на управляващия мошеник”. „Медиана” е една от агенциите, които, според проф. Хорозов, са замесени в източването на 4 млн. лева от Фонд „Научни изследвания” в периода 2008-2010 година. Професор Хорозов твърди за тези агенции, че редовно са печелили проекти чрез подмяна на рецензии и нагласяване на документи, както и при откровен конфликт на интереси.

Професор Емил Хорозов е директор на Фонд „Научни изследвания” от януари 2010 година до март 2011 година. В началото на 2011 година оглавява комисия, която да установи нарушенията във фонда, а след като публикува доклад с оценка за всички пропуски, подава оставка.

Жените-шофьори да не забравят, че има посока наляво, има и надясно

Това е съветът за безопасно шофиране на големия български актьор Камен Донев. "Професорът" направи и уточнение - няма лошо, че толкова ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com