Съзнателно или не, служебното правителство разчиства пътя на ГЕРБ

18404
Съзнателно или не, служебното правителство разчиства пътя на ГЕРБ

Смяната в ръководствата на ключови агенции и държавни институции от служебния кабинет е в известна степен очаквана, тъй като част от наследството от предишната власт е "нездравословно и трябва да бъде изрязано". Това заяви лидерът на АБВ Георги Първанов пред ТВ7.

"Има много хора, които са политически назначения, но усещането ми е, че те се заместват с други назначения, които намирисват на партийно. Трябва да се освободим от това. АБВ настояваме да няма партийци в бордовете, там трябва да има експерти", каза Първанов.

Дойде време да даваме

С тези думи народната певица Николина Чакърдъкова, която оглави листата на АБВ в Благоевград, описа какво трябва да се промени в Българ...

„ДПС и Бареков, ако влезе, ще са задкулисието”, заяви президентът в периода 2002 - 2012 година и добави, че такъв сценарий се развива и в представите на „кукловодите”. "Формална коалиция между ГЕРБ и ДПС няма да има. Не съм наивник. Познавам лидерите на двете партии. По-скоро ще става дума за задкулисно взаимодействие, което да запази или разшири позициите на ДПС, както става ясно от анонса за 10-те зам.-министри мюсюлмани", каза още Георги Първанов. Той добави, че еднолично управление на ГЕРБ ще е пагубно за България.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com