Нямаше българин да отиде и да се върне от морето без разстройство – сега се връща водата, бистра като сълза

12009
Нямаше българин да отиде и да се върне от морето без разстройство – сега се връща водата, бистра като сълза
Снимка: БГНЕС

Това беше само един от множеството заслужаващи смях и сълзи цитати, които премиерът Бойко Борисов изсипа в едночасовото си интервю пред bTV на всички възможни теми.

Думите за туризма дойдоха с апломб заради откритата скоро от Борисов пречиствателна станция в Созопол и неволите с "кафявите" снимки на състоянието на плажа в Лозенец.

Каква е разликата между умерения и радикалния ислям – главата дали е отрязана наполовина или изцяло

Тези думи добави водещият на Нова телевизия Виктор Николаев към теза на политолога Огнян Минчев. Минчев заяви, че в момента Европа прен...

Явно българинът е много богат, затова има задръствания по магистралите, продължи с откровенията Борисов, този път на тема туризъм. Премиерът сега щял „да ни пусне АМ „Струма” и цялата АМ „Марица” и да сме ходели от догодина на нашето море.

На този човек ще му кажа да ми се извини и ако ми донесе запис, че съм казал, че българите са лош материал, ще си отида от премиерското място, разсърди се Борисов на зрителски въпрос дали премиерът още смята българите за лош материал. Борисов определи въпроса като следствие от инсинуациите на дадени медии, които пишели една лъжа и една истина, манипулирайки по този начин обществото.

"Професионалист съм в тениса, изкарвам пари... Залагаме пари, на сладоледи играем, на пилета, на таратори, на доматен сок, на по 5-10 лева - да ти ги направят на фунийка, да ти ги сложат на ракетата", е друго откровение на министър-председателя, който все пак внуши с думите си, че това си е аматьорско ниво.

За финал на невероятно важните теми стана ясно, че Борисов гледал две кучета от различни породи наведнъж, за да види как се развиват. Досега, в киноложкото поприще на премиера станало ясно, че българските породи бият всички други - например българските ядяли храната на другите. Нашите породи имали всички достойнства на чуждите, само били малко по-зли.

Който компромат вади, от компромат си отива

„Който компромат вади, от компромат си отива.” Това каза Георги Първанов по повод на обвиненията за хотела, купен от сина ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com